Verzendkosten en levertijd

Levertijd

Ik probeer alle bestellingen binnen 48u op de post te doen (weekenden en feestdagen uitgezonderd). Bestellingen worden verstuurd met PostNL.

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het gewicht. In uw winkelmandje worden de juiste verzendkosten getoond van uw bestelling. Verzenden kan al vanaf €1,25 binnen Nederland en vanaf €1,75 naar België.

Ophalen

In de buurt van een markt waar ik sta? Laat me dit van te voren weten en ik neem het die dag voor je mee (scheelt verzend kosten en levert misschien nog een leuk gesprek op).
Stuur even een mailtje naar inge@zend.nl

Hoeveelheden

Ik werk met een kleine voorraad, mocht je meer stuks willen bestellen dan is aangegeven bij het desbetreffende artikel, schroom niet om me dan even te mailen op inge@zend.nl voor de mogelijkheden.

Privacy

Bij het plaatsen van een bestelling moet je je gegevens vermelden. Beeldenbries zal deze persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor het verzenden van de bevestiging per e-mail, het controleren van betalingen en het bezorgen van de bestellingen. Beeldenbries zal je gegevens nooit aan derden verkopen.